Logo Createkst

Portfolio

Een aantal projecten uit 2021

Nieuw bedrijf De OptiSjen
Marketing Hoorzorg Friesland
Social media Jacco de Bruin
Teksten Opwaarts Coaching

De OptiSjen

De OptiSjen

Bij De OptiSjen ben ik vanaf het eerste idee betrokken. De nieuwe naam, de huisstijl, de uitstraling en doorvoeren van de kern- en merkwaarden zijn allemaal van mijn hand.

In 2021 heb ik me vooral bezig gehouden met het maken van marketingplannen, communicatieplannen, overleggen met diverse partijen voor de bouw van de website. Ook heb ik de teksten geschreven voor de nieuwe website en bepaald hoe de fotografie moest worden. Dat laatste was super leuk om te doen, waarbij ik de bedrijfsfotograaf mocht aansturen om per teamlid de juiste foto's te krijgen die ik nodig had voor de website, social media en toekomstige campagnes.


Hoorzorg Friesland

Hoorzorg Friesland

Audiologie is een fascinerend vak. Hoe krijg je zoveel functies in zo'n miniscuul klein gehoorapparaat. Elke keer verbaas ik mij weer. Daarom is het geweldig om hier onderdeel vanuit te maken. En er zijn nog zoveel mogelijkheden om dit uit te breiden. Tijdens een werkbezoek voor het maken van een advertorial over de bevindingen van een klant, heeft de audicien mij diverse dingen uitgelegd. Met deze informatie kan ik blogs gaan schrijven, waarna we dit kunnen gebruiken op social media.


Jacco de Bruin

Jacco de Bruin

Jacco de Bruin is een fietsenwinkel in Soest. Deze fietsenwinkel heeft een druk jaar achter de rug met allerlei obstakels. Jacco ondersteun ik door af en toe wat advertenties te maken en de social media voor hem in te vullen. Vooraf krijg ik door waar hij graag de komende periode de nadruk op wil leggen en ik vul het zelf helemaal naar eigen inzicht in.


Opwaarts Coaching

Opwaarts Coaching

Christine Jansen had ik jaren geleden al eens geinterviewd voor een advertorial voor Boddeüs in Franeker en tussen ons klikte het direct. Terwijl ze zelf goed blogs schrijft, wilde ze de teksten voor haar nieuwe website liever niet schrijven. Dit mocht ik voor haar doen. Tijdens onze afspraak hebben we de kernwaarden en merkwaarden bepaald. De nieuwe pay-off "Betrokken en helder" kwam uit die sessie. De websitebouwer heeft de vormgeving daarop afgestemd en de leuke foto's maken het helemaal af.


Twisting Tales Magazine

Twisting Tales Magazine

Samen met mijn dochter heb ik het bedrijf Twisting Tales Magazine. Het geeft een goed beeld wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Daarom leg ik uit wat ik voor dit bedrijf doe.

Het magazine

Het magazine komt twee keer per jaar en wordt uitgegeven in twee talen en wij leveren over de hele wereld. Het magazine is meer dan 100 pagina's dik en in print en/of digitaal te verkrijgen. Achterliggende gedachte bij de opmaak was dat ook voor slechtzienden of dyslecten het magazine goed te lezen moest zijn. We kunnen het magazine on demand laten drukken, dus we hebben geen voorraden.

Ik schrijf zelf maar een paar artikelen want ik mis de vakkennis die mijn dochter wel heeft. Zij schrijft de teksten waarna ik ze redigeer en vooral inleiding en conclusies schrijf. De fotografie is grotendeels van mijn hand en alle uitgelegde constructies, technieken teken ik. Het magazine opmaken behoort tot mijn taken en ik zorg er tevens voor dat het digitale magazine compleet goed werkt. Je kunt in de digitale versie vanuit de inhoudsopgave direct naar de gewenste pagina springen, alle links naar afbeeldingen werken.

Website / Webshop

Deze heb ik helemaal ingericht en geregeld. Dit is een site in zowel Engels als Nederlands. Daarnaast zorg ik voor alle bestellingen bij de drukker en regel de complete administratie.

Marketing / Communicatie

Op de volgende social media zijn wij aanwezig: Facebook, Instagram, Google, Youtube, Pinterest en via Meta kunnen we adverteren waar nodig. Daarnaast maken we gebruik van een digitale nieuwsbrief naar onze klanten.

We hebben een aantal influencers in het buitenland gevraagd om ons magazine te reviewen. Gelukkig wordt ons magazine heel goed ontvangen.

Portfolio

Detailhandel

Dienstverlening

Muziek, Cultuur & Goede doelen